Avantaje
» Despre Noi
» Echipa noastra
» Avantaje
Euroconfort

Prin parteneriatul incheiat intre grupul CIAT (Compagnie Industrielle d’Applications Thermiques) lider European in Climatizare, si EUROCONFORT GRUP reprezentant exclusiv, confortul dumneavoastra este oferit printr-o gama impresionant de larga de echipamente, avand caracteristici si variante de echipare ce pot satisface orice cerinta tehnica.

Ca o scurta prezentare a produselor, pentru multi dintre cunoscatori numele “CIAT” reprezinta un etalon nu numai datorita longevitatii (Compania Ciat a fost fondata in anu 1934) dar si a calitatii, competitivitatii si eficientei energetice a produselor, a activitatii de cercetare sustinuta de un buget impresionant, a politicii de securitate, sanatate si mediu, a certificatelor internationale si premiilor obtinute, precum si a preocuparii continue pentru o dezvoltare durabila.

CIAT acorda cea mai mare importanta, calitatii si eficientei produselor sale. Angajamentul grupului Ciat pentru imbunatatirea continua a acestora este bazat pe cercetare si dezvoltare, cu scopul declarat de crestere a gradului de satisfactie a clientilor.


CALITATE CERITFICATA

CIAT a implementat un sistem de calitate construit exclusiv pe baza performantei si eficientei. Fiecare piesa a echipamentelor CIAT este inspectata, in diferite etape ale procesului de fabricatie. De la testarea de etanseitate si controlul calitatii componentelor, pana la centrul de cercetare si platformele specifice de testare, mijloacele utilizate sunt miza calitatii.
Acest lucru este recunoscut si certificat de paste 10 ani de catre Lloyd’s Register Quality Assurance, in conformitate cu standardul intenational ISO 9001.

POLITICA DE SECURITATE, SANATATE SI MEDIU
Grupul CIAT are ambitia de a deveni un lider in igiena, siguranta, sanatate si mediu. Respectul fata de angajatii nostri, clientii nostri si actionarii nostri este un principiu fundamental care intervine in fiecare aspect al operatiunilor noastre.

EUROVENT
CIAT participa activ la programul de certificare Eurovent, un organism independent care testeaza si certifica performantele echipamentelor HVAC. Prin normele sale stricte, Eurovent garanteaza proiectantilor, inginerilor si clientilor finali, alegerea echipamentului cel mai bine adaptat nevoilor lor. Testele sunt bazate pe valori semnificative ale produselor si sunt in conformitate cu standardele EN.

GARANTIA CONFORMITATII (CE)

Toate produsele Ciat care fac obiectul cerintelor directivelor europene sunt supuse unor controale suplimentare pentru a le acorda dreptul la libera circulatie pe intreg spatiul Economioc European. Aceste produse poarta marcajul CE, o dovada suplimentara de siguranta a unui produs.

DEZVOLTARE DURABILA: o preocupare majora pentru Grupul CIAT
Dezvoltarea durabila este dezvoltarea care satisface nevoile de astazi fara a compromite capacitatea generatiilor viitoare de a-si satisface cerintele.
Dezvoltarea durabila se afla in centrul tuturor zonelor de expertiza CIAT si se refera la energie, emisii de CO2, apa proaspata, deseuri, despaduriri, biodiversitate si ecosisteme, drepturile omului si conditii de munca.
CIAT contribuie la dezvoltarea durabila prin proiectarea sistemelor ecologice de furnizare a incalzirii si aerului conditionat, care sa mentina echilibrul ecologic si economic.
Echipamente CIAT indeplinesc viitoarele cerinte termice din regulamentul European si, astfel, ajuta la protectia mediului pentru generatiile care vor urma.
CIAT a facut, de asemenea, o alegere constienta in a utiliza R410A. Acest agent refrigerant stabil, are proprietati termodinamice excelente si creste, in acelasi timp, capacitatea de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera generate de productia de energie electrica.


CERCETARE si DEZVOLTARE

Departamentul de calitate a aerului este format din specialisti in ingineria curentilor de aer, acustica, si manipulare a aerului (particule, bacterii, substante chimice), precum si in implicatiile acestora asupra sanatatii.
Departamentul de sisteme electronice de comunicare este format din ingineri specializati in controlul de masini si sisteme.
Departamentul Stiintific si Testare, condus de experti in metrologie si platforme de incercare, beneficiind si de suportul suplimentar furnizat de alte departamente, necesar in vederea optimizarii metodologiilor de testare, raspunde cu promtitudine tuturor solicitarilor venite de la diviziile de productie.
Laboratoare CIAT acopera o suprafata de peste 4500m² si sunt echipate cu platforme de testare, unice in EUROPA.