Despre noi
» Despre Noi
» Echipa noastra
» Avantaje
Euroconfort

Euroconfort

EuroConfort Grup si CIAT inseamna un parteneriat exclusiv in Romania in domeniul climatizarii. Compagnie Industrielle d’Aplications Thermiques (CIAT) reprezinta 70 de ani de experienta mondiala, statutul de lider european, o prezenta activa in peste 60 de tari de pe 4 continente, cat si cea mai larga gama de echipamente produsa de un fabricant din domeniu.

Euroconfort Grup inseamna inainte de toate un partener tanar si dinamic, dar mai inseamna si servicii de calitate asigurate de specialisti cu experienta in domeniul climatizarii. Acestia, beneficiind de pregatirea oferita de partenerul francez sunt alaturi de clientii firmei, incepand de la faza de proiectare si terminand cu faza de asistenta tehnica si servicii post-vanzare.

PRODUSE
Peste 10 milioane de echipamente CIAT se gasesc astazi in functiune pe tot cuprinsul globului. Ele raspund celor mai variate cerinte din domeniile climatizarii, ventilarii, refrigerarii, tratarii aerului si a schimbului de caldura. Uimitoarea flexibilitate a departamentului de cercetare a facut posibila dezvoltarea unor categorii de produse adaptate cerintelor extrem de specifice, generate de climatul tropical, mediul coroziv, si domeniile ultra-curate.

STRATEGIE
CIAT este o prezenta activ constanta in urmatoarele mari domenii:

  • locuinte individuale si ansambluri de locuinte
  • spatii comerciale de mici dimensiuni (birouri, magazine, mici hoteluri si restaurante)
  • spatii comerciale medii si de mari dimensiuni (cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi, spitale)
  • spatii industriale si procese de productie specifice


CERTIFICARE
CIAT detine certificatul de calitate ISO 9001, iar produsele sale sunt din punct de vedere al performantelor certificate EUROVENT si agrementate MLPTL pentru utilizare in Romania.

RESURSE INDUSTRIALE
Grupul CIAT inseamna 11 unitati de productie totalizand o suprafata acoperita de 165,000 mp si inglobeaza alaturi de uzinele din complexul industrial Culoz-Belley-Serrieres (regiunea Savoia) si uzinele HYDRONIC (Mortagne-Normandia), CRISTOPIA (Vence-Riviera Franceza) si CIATESA (Montilla-Spania).

CERCETARE-DEZVOLTARE
Grupul CIAT aloca anual 5% din cifra de afaceri departamentului de cercetare-dezvoltare. Totalizand 4,500 mp impreuna cu laboratorul de masuratori, acesta este unul din cele mai mari din domeniu, iar linia sa de testare avand o capacitate de 2 MW este cea mai mare din Europa. Aici lucreaza specialisti de marca cu recunoastere internationala care, contribuie la elaborarea standardelor din domeniu (AFNOR, CEN, ISO…) si la certificarea internationala a produselor pentru EUROVENT, CETIAT (Franta), TÜV (Germania), I.S.P.E.L. (Italia), AB STATENS (Suedia) si TNO (Olanda)