News Update
Participarea CIAT la INTERCLIMA + ELEC, PARIS 2010
2010-02-15

INTERCLIMA + ELEC reflecta convergenta diverselor preocupari si tendinte tehnice din industria construcțiilor, in relatia ei directa cu sfera energetica (HVAC si racire, inginerie electrica si gestionarea instalatiilor).

In fiecare an, expozitia serveste ca eveniment de referinta in care toti cei implicati in aceasta industrie (instalatori, comercianti, proiectanti, contractanti) se aduna pentru a descoperi cele mai inovatoare solutii combinand eficienta energetica, utilizarea energiilor regenerabile si confortul in locuinte si cladiri.

Dincolo de numeroasele inovatii prezentate, editia din 2010 a fost mai pronuntata ca niciodata in lupta impotriva incalzirii globale. In prezent, este urgent sa gasim mijloacele necesare pentru a face fata provocarilor critice cu care ne confruntam.

CIAT, un jucator responsabil in materie de noi solutii pentru confort, nu a asteptat noile reglementari pentru a proiecta si fabrica sisteme inovatoare de protejare a mediului inconjurator. Filozofia noastra este indreptata spre responsabilitatea și datoria tuturor de a opta pentru cladiri care consuma mai puțina energie, produc mai putin CO2, și ofera calitate optimă aerului din interior.

La Interclima 2010 s-au prezentat cele mai recente solutii inovatoare, precum Major Line - noua generatie de unitati de confort, Flow’Air – noua centrala de tratare a aerului cu dublu flux si recuperare de energie, pompa de caldura de interior aer / apa, Xenea; Hysys Office, primul sistem de circulatie a apei fara refrigeranti chimici la interior, pentru incalzire, racire si realizarea confortului si calitatii aerului in cladiri de birouri noi sau renovate.

Interclima + Elec este un participant activ in succesul unei industrii care este ferm angajata în a raspunde provocarilor de mediu de astazi si de maine: lupta impotriva încalzirii globale, constructii cu consum redus si energii regenerabile.