News Update
Coadis Medical Comfort
2009-09-04

Coadis Medical Comfort cu purificator de aer incorporat, este singura unitate de confort de pe piata ce este proiectata special pentru utilizarea în camerele de spital. Acesta îndeplinește cele mai severe cerințe de calitate a aerului pentru a asigura o protecție optimă a sănătății, oferă cele mai bune niveluri de confort termic și acustic pentru pacienți și optimizează eficiența energetica în toata cladirea.

Coadis Medical Comfort asigură cele mai înalte niveluri de igienă și de calitate a aerului, caracterizat prin functia de purificare EPURE, in exclusivitate la CIAT, pentru a proteja pacienții de efectele adverse ale particulelor fine (PM2.5) asupra sanatatii.

Funcția de purificare EPURE se bazează pe trei principii:

  • Un filtru de sănătate ce poate reduce concentratia de PM2,5 cu pana la 90% in 30 de minute și, astfel, să depășească recomandarile OMS privind reducerea poluării aerului din interior,
  • Un flux de aer protejat, care elimina riscul aspirarii bacteriilor prezente in plafoanele false;
  • O circulatie buna a masei de aer si transmiterea acestuia optimizata si omogena prin camere.

Mai mult decât atât, funcția “fără condens", a fost integrata pentru a evita potențialele riscuri de dezvoltare bacteriana prin retinerea de apa in tava. Aceasta include un sensor specific care trimite informatii catre BMS (Building Management System) pentru a permite sa adapteze in permanenta intervalul de temperatura a apei reci, pentru a ridica punctele de temperatura a apei si pentru a preveni condensarea prin mentinerea temperaturii aerului mai sus de punctul de condensare.