Industrie
CIAT, oferă solutii unice si de înaltă peformantă în orice sector Industrial

CIAT pune la dipozitia sectoarelor industriale toată experienta sa în domeniu. Incepănd cu echipamentele integrate si până la proiectarea întregului sistem, CIAT garantează un cadru profesionist de lucru.

Bine ati venit în spatiul Performantei Universale

Asocierea unei expertize unice în domeniul schimbului termic, a aerului conditionat si a ciclurilor termodinamice, pozitionează CIAT ca furnizorul indispensabil de echipamente specializate pentru solutii globale, contribuind astfel decisiv la controlul necesitătii de “cald sau rece” în toate sectoarele de activitate industrială.

Prima misiune “CIAT Industries” este de a ameliora performanta energetică a tuturor clientilor săi, împărtăsindu-le acestora viziunea sa asupra “Performantei Universale”.

Noi ne ajutăm clientii din sectorul industrial să încalzească si să răcească la temperatura dorita toate fluidele de lucru cum ar fi, lichidele sau gazul care participă în mod direct în activitatea de productie.

Noi ii ajutăm să realizeze operatiile de preparare, transformare sau schimbare de faza la temperaturile dorite, în centrul unitătilor de productie.

Noi contribuim, de asemenea, prin controlul temperaturii aerului ambiental la confortul angajatilor prezenti în birourile si spatiile industriale, sau la conservarea bunurilor.

Produsele noastre, sistemele si solutiile joacă, mai mult ca niciodată, un rol determinant în optimizarea tuturor procedeelor clientilor nostri industriali. Ele permit, de asemenea, o imbunatatire a fluxurilor de energie termică în clădiri.

Noi stim că economia de energie este cea mai rapidă modalitate de a depăsi constrângerile legate de rationalizarea nevoilor energetice. Inovatiile noastre în materie de tehnologie, noile noastre masini termodinamice cu un grad ridicat de eficientă si solutiile noastre pentru sistemele de recuperare de energie fac astăzi din “CIAT Industries” cel mai bun specialist în domeniu.